FLASH PROMOSYON
ORTA AVRUPA
PRAG (2) & VIYANA(2)
Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile
18 Ekim 2017 Hareket… 4 Gece 5 gün
1.Gün / İstanbul - Prag
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli misafirlerimizle saat 09:00’da buluşma. Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK1771 saat 12:00’de Prag’a hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından 13:40’da Prag’a varış ve varışın ardından panoramik şehir turu için alandan ayrılış. Panoramik şehir turumuz sırasında Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Prag Kalesi, St.Vitus Katedrali, dünyaca ünlü yazar Kafka’nın Evi, Eski şehir meydanı ve Astronomik Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır. Geceleme otelimizde.
2. Gün / Prag
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından tam gün serbest zaman, alışveriş ve gezme imkanı. Dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek tam gün Karlovy Vary turuna katılabilirler. Akşam dileyen misafirler rehberiniz tarafından ekstra olarak organize edilecek Vlatava Nehrinde Tekne turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.
3.Gün / Prag - Viyana ( Bratislava)
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından hareket. Yol üzerinde rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Slovakya`nın başkenti Bratislava Gezisi`ne katılma imkanı. (Yemeksiz). Tur sonrasında özel otobüslerimizle Viyana’ya hareket. Varışın ardından panoramik şehir tanıtım turumuza başlıyoruz. Görülecek yerler arasında; Opera, Üniversite, Parlemento Binası, Tiyatro, Prater , Holfburg ve Müzeler bölgesi bulunmaktadır . Şehir turumuzun ardından otelimize transfer. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Grinzing Meyhaneleri turuna katılabilirler Geceleme otelimizde.
4.Gün / Viyana
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan yarım günlük Mayerling, Seegrotte Baden Şehri turuna ( Viyana Ormanları Turu ) katılabilirler. Akşam dileyen misafirler rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenen Klasik müzik konserini izleme imkânı bulacaklardır. Geceleme otelimizde.
5.Gün / Viyana - İstanbul
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman uçuşumuza bağlı olarak Havalimanı’na transfer ve Türk havayolları
TK 1888 seferi ile 19:55’de İstanbul’a hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından 23:20’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.
TUR FİYATLARI | 2 ve 3 Kişilik Oda / Kişi başı | Tek Kişilik Oda Farkı | 03 -12 Yaş Çocuk | 0 – 2 Yaş Çocuk |
3*& 4* Oteller | 399 Euro | 180 Euro | 399 Euro | 150 Euro |
Fiyatlarımıza tur programında belirtilen detaylar ve havalimanı vergileri dâhildir. Gün içerisindeki kur değişimleri TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
**** Yol üzeri yapılacak olan ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından kente girmeden önce yer alan dinlenme alanlarına yönlendirilecektir.
Fiyatlara Dahil Olan Servisler
Türk Havayolları ile İstanbul - Prag / Viyana- İstanbul arası ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti
Havalimanı vergileri ve servisleri bedeli
Alan-Otel-Alan transferleri
Prag’da tercih edilen otellerde 4 gece 5 gün konaklama
Programda belirtilen sabah kahvaltıları
Yarım günlük panoramik şehir turları
Profesyonel rehberlik hizmetleri
Zorunlu Seyahat Sigortası (1618 sayılı Yasa Gereği düzenlenen Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)
Fiyatlara Dahil Olmayan Servisler
Vize
Yurtdışı çıkış vergisi, 15 TL(Seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödeme yapılması ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.)
Tüm kişisel harcamalar,
Rehber tarafından organize edilen ekstra turlar
Öğle ve Akşam yemekleri,
Müze, ören yeri vb. giriş ücretleri
Kisi basi 5,-€ bahsis otobus söförü icin gezi sonunda toplanacaktir
ÖNEMLİ NOTLAR & UYARILAR
***Tur Programımız minumum 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acente tarafından bildirilecektir.
***Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acente tarafından bildirilecektir.
***Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce acente tarafından bilgi verilecektir.
*** 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
***Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
***Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından acente sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
***Ekstra turlar , servis aldığımız yerel acente tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.
***Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.
*** Acente, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Acente, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.